Светска шампионка побеснела Бритни Рис: Срби, преболите оно што се десило Ивани…

Поделите:

Светска шампионка у скоку у даљ, Американка Бритни Рис, прилично оштро је реаговала на поруку нашег ТВ коментатора, Милојка Пантића, у којој је навео да је у тој дисциплини на првенству планете у Лондону најбоља била Ивана Шпановић.
Подсетимо, Бритни Рис је скочила 7,02 метра и тако стигла до злата, а уз њу су на победничком постољу биле и Рускиња Дарија Клишина са прескочених седам метара, те друга Американка, Тијана Бартолета са 6,97.
Шпановићева је у последњој, шестој серији финала скочила даље од њих, али су судије мерењем утврдиле да постоји „мала дисторзија песка иза ње“, па су уместо остварења већег од седам метара, свакако довољног за злато, измерили 6,91, правдајући се да је до тога вероватно дошло јер јој се откачила етикета са такмичарским бројем. Тако је најбољи скок наше атлетичарке био онај из друге серије, 6,96, услед чега је остала без медаље у Лондону.

Пантић се на Твитеру обратио светској шампионки поруком: „Не знам како је заспати када знаш да си најбољи, а не пише Ивана Шпановић. Спаваш ли мирно, Бритни Рис?“. На њен одговор се није дуго чекало:

„Ви, људи, од ње правите јадног губитника… Такве ствари се увек дешавају… Преболите то и оставите ме на миру!!!“, написала је Бритни Рис.

На то јој је Милојко Пантић одговорио: „Победе нису само медаље. Ти си велика шампинка, докажи и да си велика жена и да овога пута ниси скочила даље“.

Блиц

Поделите:

2 COMMENTS

  1. Šta je moglo da natera tog Milojka Pantića da postavlja tako glupa pitanja nego sopstvena glupost! Kako je mogla devojka (koja je nedužna u svemu tome) da odgovori jednom idiotu na njegovo idiotsko pitanje nego tako kako je odgovorila! Problem je u tome što je osvajačica zlatne medalje poistovetila jednog srbskog (aj da kažemo) novinara sa nacijom, pa je (tako ispada) taj glupi „srbski novinar“ nekakav (mentalni) „reprezent“ Srba u očima i moždanoj percepciji te devojke, a (razumljivo je) da su i sami Srbi svesni da ona ništa nije kriva, i da se eto, (vidimo sada), i takve stvari mogu dogoditi a koje NE MORAJU biti unapred zavereničke ili tendeciozno uperene protiv Srba (ili Ivane Španović!) Ipak, sa Miloradom Čavićem stvari izgledaju sasvim drugačije!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here