Сви које је Ким Џонг Ун наводно погубио „враћају се из мртвих“ живи и здрави

Поделите:

Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун познат је по наводним бизарним погубљењима неистомишљеника, али све чешће се дешава да стварност демантује тај имиџ.

Како преноси Спутник, севернокорејска поп звезда Хјон Сонг Вол снимљена је жива и здрава 2014. године, иако је наводно годину дана раније јавно погубљена стрељањем, заједно с групом певача, музичара и плесача.

Та група наводно је била оптужена да су снимили своје оргије и снимак онда продавали. Ипак, Хјон Сонг Вол, с којом је Ким Џонг Ун наводно био у романтичној вези, недавно се поново појавила у јавности, када је разгледала локације предстојећих Олимпијских игара у Јужној Кореји.

Командант севернокорејске армије Ри Јонг Гил наводно је погубљен 2016. године због „злоупотребе власти и корупције“, али једини проблем је у томе што се неколико месеци касније Гил изгледа „вратио из мртвих“. Он се, наиме, у мају прошле године појавио међу водећим функционерима на Конгресу Радничке партије.

Ким је наводно извршио и егзекуцију свог ујака Џанг Сонг Таека 2014. године и то тако што је на њега наводно пустио чопор 120 изгладнелих паса. Испоставило се да вест потиче са сатиричног кинеског сајта…

На Кимовој мети се наводно нашла и његова тетка Ким Кјонг Хуи, која је према тим наводима отрована.

Ипак, и за те наводе се испоставило да су лажни, јер се она прошле године појавила у јавности жива и здрава.

Новости

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here