Тачи узвраћа услугу: Хиљаде долара иду у Тексас

Поделите:

Председник самопроглашене републике Косово, Хашим Тачи, позвао је владу да издвоји 100.000 долара као помоћ америчким регионима које је погодио ураган „Харви“.

Кабинет самопрокламоване републике Косово је у техничком мандату након превремених парламентарних избора одржаних 11. јуна. Тачи је у свом обраћању министрима нагласио да треба да се што пре помогне породицама жртава урагана у граду Хјустон у Тексасу.

„Ми се, као млада држава, и даље суочавамо са проблемом сиромаштва, али ми смо народ који показује солидарност и који никада неће заборавити помоћ америчког народа Косову када смо били изложени ратним страдањима крајем прошлог века“, написао је лидер Косова на својој страници на Фејсбуку.

Ураган „Харви“, који је погодио Тексас, постао је најразорнији ураган у Сједињеним Америчким Државама у протеклих 12 година, од како је 2005. године земљу погодио ураган „Катрина“, који је узроковао поплаве Њу Орлеансу у Луизијани.

Поделите:

1 коментар

  1. Tači je glupi majmun nudeći Americi novčanu pomoć, ali eto on u svojoj oskudnoj inteligenciji pokušava da skrene pažnju na sebe pa makar i takvom groteskom. Slično je takvu glupost uradio i Mirko Cvetković (Tadićev „premijer“) kada je odvojio izvesnu sumu novaca za pomoć Japanu od zemljotresa!? A šta će Japan sa dolarima (ili evrima)? potrebna mu (u prvom redu) pitna voda, pa zatim šatori i posteljina, ležaji i td. No, neko je došapnuo Cvetkoviću tako da se ispravio pa poslao pitnu vodu, šatore i posteljinu! Bez obzira što je „Dr“ (ili „Mr“) tele je tele a idiot je idiot! Doduše to se na Tačija ne odnosi, on nije ni „Dr“ ni Mr“ on je autentičan idiot, zlikovac i monstrum!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here