УБИЈЕН Оливер Ивановић!!!

Поделите:

Непознати нападачи тешко су ранили Оливера Ивановића јутрос у Kосовској Митровици док је улазио у просторије странке

Лидер Грађанске иницијативе „Србија, демократија, правда“ Оливер Ивановић тешко је рањен у пуцњави која се јутрос догодила у Kосовској Митровици.

Kако сазнајемо на Ивановића су пуцали док је улазио у просторије своје странке!

Према незваничним информацијама, Ивановић је у критичном стању и лекари му се боре за живот.

У болницу је примљен без знакова живота.

Део града у којем се напад догодио блокирале су јаке полицијске снаге.

Информер

Поделите:

2 Коментари

 1. Када је Свети Апостол Павле оснивао Цркве по Малој Азији, Апостул Лука, писац Дјела Апостолских, нам сведочи како Дух Свети ЗАБРАЊУЈЕ Павлу да проповеда у појединим местима. Дакле Бог који хоће да се сви спасу, који зна срца људи, зна да се Павлова проповед не би примила. Дакле постоје људи који су прешли последње црте човечности и њихова срца ни Бог не може више да очовечи, јер су огрезли у злу. Ето, Вучић мисли другачије, сматра да треба да се преговара са крвницима. Не радујем се, не злобим, али устали су на Митрополита, говоре како „нико није убијен“…не мозе се са злом оваквог кова никако осим да му се стане на црту. Злу се не попушта. Оливер Ивановић је још један мученик.

  • Помени, Господе, оце и браћу нашу уснуле у нади на васкрсење у живот вечни, и све упокојене у побожности и вери, и опрости им свако сагрешење, хотимично и нехотимично, што сагрешише речју, или делом, или мишљу.
   И усели их у места светла, у места свежине, у места одмора, одакле одбеже свака мука, жалост и уздисање, где гледање лица Твога весели све од века свете Твоје.
   Даруј им царство Твоје и учешће у неисказаним и вечним Твојим добрима, и наслађивање у Твом бесконачном и блаженом животу.
   Јер си Ти живот, и васкрсење и покој уснулих слугу Твојих, Христе, Боже наш, и Теби славу узносимо са беспочетним Твојим Оцем и Пресветим, и Благим, и животворним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова.
   Амин.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here