УЛАЗИ У ЗАДРУГУ: Шешељ узео милион и по евра да спава са Мацом и Вештицом!

Поделите:

Прави шоу у ријалитију “Задруга” гледаћемо тек од суботе, јер ће тада у луксузни градић у Шимановцима ући најконтроверзнији политичар на овим просторима, шеф радикала Војислав Шешељ!

Kако и сам признаје за наш лист никакав проблем му неће бити да зарад новца који ће на крају зарадити неко време дели животни простор са Мацом Дискрецијом, Анђелом Вештицом и осталим старлетама, и другим познатим и непознатим ликовима.

Шешељ нам је најпре разјаснио зашто се претходних дана спекулисало да ће ући у “Парове” и како се на крају одличио за конкурентску “Задругу”.

– Прво сам добио понуду да уђем у “Парове”. Тражио сам милион евра, а онда се појавио Жељко Митровић који нуди милион и по евра. А мој услов је да ми се плати унапред и у готовини и да у ријалитију не остајем дуже од месец дана – каже нам на почетку разговора Шешељ. Не очекује, наводи, да ће му се због одлуке да се определи за “Задругу” наљутити главни и одговри уредник телевизије Хепи Миломир Марић.

– Не знам да ли ће се Марић наљутити, али ту нема љутње, све је то чиста комерцијала, комерцијални програм – каже он.

А када смо то разрешили, онда смо могли да продискутујемо и о учесницима “Задруге” и самом ријалитују.

– Ниједног учесника “Задруге” не знам. Слабо сам пратио тај ријалити до сада, мало сам пребацивао само. Али сам дошао до закључка да ми се од свих учесника највише свиђа оно мајмунче. Неодољиво ми личи на Александра Мартиновића, као да га је он лично правио. То ми је омиљени такмичар – наводи Шешељ.

На питање да ли ће му сметати то што ће животни простор, па и собу у којој спава, делити са Мацом Дискрецијом и другим стралетама које су претходних дана стигле и да се туку, свађају, али и имају секс пред камерама, Шешељ одговара:

А зашто би то мени сметало. То су све ликови из нашег народа, то су ликови које сусрећемо сваки дан где год да погледамо око себе – рекао је Шешељ и подсетио нас да је он сналажљив човек који је био и по затворима, али који је како је додао, из сваке ситуације и сукоба увек излазио као победник.

Свраћао и на “Фарму”

Током трајања ријалитија “Фарма“ фармере је на имању у Лисовићу изненадио улазак Војислава Шешеља, који је тада тамо ушао као посебан гост. Иако су се сви обрадовали госту, први је у загрљај Шешељу полетео Kристијан Голубовић који се и изљубио са њим. Загрљајем га је поздравила и Зорица Марковић, док се са осталима руковао.

– Ово је нешто најбоље што су могли да нам пошаљу, као специјалног госта – била је узбуђена Станија. Лидер радикала на имању је остао неколико сати и са учесницима ћаскао је и о политици.

 

 

Ало

Поделите:

1 COMMENT

  1. „… to su sve likovi iz naseg naroda…“; A JA HOCU DA SAV NAROD BUDE KAO ONI- U MOZGU I U DUSI NA TOM TEMELJNOM PREOBRAZAJU NARODA JA DOBIJAM SAMO MILION I PO EVRA OD TOG I TAKVOG- NIKAKVOG!- NARODA!
    JEBEM TI NOVAC!, KAKVU KUGU STVARA!
    KAMO TVOJE SRECE DA SI OSTAO U HAGU- BAR BI TE NEKO PO DOBRU PAMTIO! DA SI SVE, PA I HAG, PRODAO… JADE, JADE, JADE…
    PIVEDI TAMO RADETU, KRASICA… DA STVORITE ID ZAD. PARLAMENT- IMATE SADA DOVOLJNO NOVACA
    JEBEM TI MENE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here