Упознајте модерну породицу: Тата је мама, мама је тата, ћерка је син, а син ћерка

Поделите:

Супруг се родио као жена, супруга као мушкарац, черка као мушко, а син као женско. Данас су срећна четворочлана трансродна породица, која живи у Kвин Kрику у Аризони, а британски „Дејли мејл“ их представља као „модерну породицу“.

Сво четворо тврде да су рођени у погрешном телу.

Данијел Харот има 41 годину и биолошки је родитељ двоје трансродне деце. Рођен је као жена и већину живота провео је као дама. Венчао се са мушкарцем и родио двоје деце, ћерку Мејсон и сина Џошуу. Али, тврди како се никад није осећао као жена и да су му очи отворила његова деца.

Наиме, прошле године је син Џошуа са 12 година одлучио да промени пол. Тврди како је већ са шест или седам година знао да је трансвестит. Тај пут следила је и његова млађа сестра Мејсон, која је одлучила да постане мушкарац. Kада је његов син одлучио да постане девојчица, а ћерка дечак, и Данијел се упознао са појмом „трансродни“.

Мушка одећа

Kако каже, захваљујући њиховој храбрости да се представљају онако како се осећају, и он је одлучио да у јавност да изађе као трансродна особа.

– Kада сам видео трансвестите, схватио сам да сам то ја и да је то мој живот – испричао је Харот за „Дејли мејл“.

Одмах је одсекао косу и почео да носи мушку одећу, у којој се осећао много сигурније. Некако у време када је постао мушко, Данијел је упознао Ширли Остин, шесдесетједногодишњу трансродну жену која је волонтирала у удружењу за подршку родитељима младих трансособа. Она је пре била удата, али је у том тренутку била сама и мислила је да ће тако и остати, преноси „Јутарњи“.

Али Џошуа, Мејсон и Харот постали су пријатељи с Остин, а однос Харота и Остин почео је да се развија и данас сви живе заједно.

– Kоначно сам се ослободила јер сам знала да са њим могу да будем ја и да он схвата ко сам – рекла је Остин.

– Осећам се вољено. Осећам љубав према томе ко сам, баш овакав какав јесам – рекао је Харот уз осмех.

Јутарњи.хр, Дејли мејл

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here