(ВИДЕО)Директор ЦИА: Не верујем да ће ближој будућност избити нуклеарни рат

Поделите:

Директор америчке Централне обавештајне агенције (ЦИА) Мајк Помпео изјавио је данас да га не би изненадило да Северна Kореја тестира још једну ракету, с обзиром на то да је у јулу извела две ракетне пробе.

„Прилично сам сигуран да ће (севернокорејски лидер Kим Џонг-ун) наставити с напорима у циљу развијања свог ракетног програма, па ме не би изненадила још једна ракетна проба“, рекао је Помпео данас за Фокс њуз, подсетивши да је Kим Џонг-ун прошлог месеца извео две ракетне пробе.

Помпео је рекао да никакве информације не указују на то да би се у скорије време могао догодити нуклеарни рат али да Трампова администрација и даље види Северну Кореју као претњу.- рекао је Помпео за Фокс њуз.

 

 

Поделите:

1 COMMENT

  1. Hm,hmm…gospodin,ne menja svest,za njega je normalno,Vijetnam,Koreja,agresivni imperijalizam,Sirija,SRJ,libija,Iraq,da nema razvoja,standarda,her ta sredstva,treba da se preliju,Klintona,hitleru…Ali,nisu svi sprmni da tape,za standard amerikanci,I drugih. Koreja,ce da povrati,svoju “ Juznu pokrajinu“, pesadijski ako ne bude izazvana,kinezi najavise,ako sad,krenu na Koreju,Kina ce da ih zaustavi,Staljin je poslao 1.200.000 vojnika,da isteraju 1.000.000 japanaca,kanibala iz Kine,iz Mandzurije…Mozda ce,da isteraju Amere..jer,dosao je vreme da America zivim od svog a rada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here