(ВИДЕО)Лечић поручио са скупа у Нишу: Треба да им Је*емо матер!

Поделите:

Функционер Демократске странке, познати глумац Бранислав Лечић узбуркао је јавност на скупу ДС у суботу у Нишу.

Чувени глумац тако је поново доспрео у жижу јавности, још једном, својим речима против актуелне власти.

Овог пута он је рекао оно што се некима није допало:
– Ја говорим гласније, употребљавам говор срца, морам да употребим и оно што имам међу ногама. Зато кажем, мораш да имаш муда, не можеш да се плашиш.

– Ниједан професионалац не може да рачуна на своју професију, него на оно колико су блиски власти, да ли климају главом и да ли им се увлаче у дупе. Тај секс не волим.

– Позивам вас да се окупимо и да јебемо матер тамо где треба, да постанемо људи – рекао је Лечић пред окупљеним Нишлијама на скупу на градском кеју који је означио „почетак борбе за обарање актуелне власти“

Еспресо

Поделите:

3 COMMENTS

  1. Легално је „је#ати“матер само свом детету. Све друго је псовање нечије мајке која, као сирота мајка, није дужна да је „је#е свако коме се дигне. Треба казнити кривца, а не „је#ати“ му матер. То није политика. И ја не волим лошу власт, али откуд ми права да „је#ем“ матер нечијем детету. То је безбожништво и хуљење на чиовека као појаву. Незамисливо је да тако псује неко ко се, још уз то, бави културом. на сваком корајку се уверавамо да су нас власти у Југославији претвориле у болесно друштво. Комунистичка владавина је Србе уништила и ово данас су њене директне поскледице.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here