Владимир Фролов: „KOMPETENTNOST“

Поделите:

Sonja Liht,председница Fonda za političku izuzetnost, радосно коментарише позив на „дијалог“ речима –  „Pristalica sam dijaloga o svim značajnim pitanjima, da se društvo pita, da se razne strukture pitaju, a pre svega kompetentni ljudi! Duboko sam uverena da, od belih listića do odbacivanja dijaloga, oni koji bi trebalo da budu na neki način i nosioci i čuvari demokratskih principa – od njih odustaju, odustaju od uloge u tome i od odgovornosti“!

Соњечка, која је као млађана далеке 1968.године потписивала пропуснице на „црвеном универзитету Карл Маркс“ (Београд), да би деведесетих (прошлог века) постала секретар канцеларије „Фонда за отворено друштво“ у Београду, кунући се отада у драгог чила Ђерђа, а још више у зелене парице! Данас је њен фонд отворена експозитура подршке плановима NАТО, те није никакво чудо да Соњечка превиђа да се само народ пита о судбини државе, а не никакви „компетентни стручњаци за изузетност“, још ако их помаже чика Сорош да боље сагледају „реалност“ на терену, све је јасно, чак и у у магли „западног Балкана“!

Соњечка је и за манастире СПЦ нашла решење, тврдећи — „To su objekti koji su ne samo tekovina srpske istorije i kulture, nego su civilizacijski spomenici i kao takvi moraju biti zaštićeni“! Отварање наводног „дијалога“ уз помоћ разних проеуропских и пронатоовских гласноговорника Соњечка поздравља, али реч референдум као једино искуствено демократско решење, никако да помене!

ФСК

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here