Вучић: „Не пада ми на памет да идем на ту геј параду. Имам паметнија посла, а и да немам, не бих ишао“

Поделите:

Поред Брнабићке, на Прајду ће бити Зоран Ђорђевић, Бранко Ружић, Јадранка Јоксимовић, а вероватно ће доћи и Нела Kубуровић
Парада поноса у Србији ове године ће први пут добити директну и конкретну подршку Владе Србије.

Пошто је потврђено да ће премијерка Ана Брнабић у недељу учествовати у шетњи, као завршној манифестацији Недеље поноса, она ће постати први председник Владе Србије, али и највиши државни функционер који је прошетао улицама Београда и тако промовисао ЛГБТ популацију.

Горан Милетић из организационог одбора Недеље поноса каже да ова околност има изузетан симболички значај. Kако је најавио, у шетњи ће бити више министара него икад, а као и прошле године, подршку ће дати и градоначелник Београда Синиша Мали.

Председник Александар Вучић пак не крије да му не пада на памет да иде на Параду поноса.
– Нисам ни расположен ни заинтересован и не пада ми на памет да идем на ту параду. Имам паметнија посла, а и да немам, не бих ишао – изјавио је Вучић.

Уз опаску да нема ништа против те манифестације, он је најавио да ће паради присуствовати премијерка Брнабић и још неколико министара, међу њима и Зоран Ђорђевић, који је задужен за ресор рада, и Бранко Ружић, који води државну управу и локалну самоуправу.
– Долазим свакако – потврдио нам је Ружић, док његов колега из ресора просвете Младен Шарчевић отворено каже да не планира да долази.

Министар трговине и туризма Расим Љајић заједно с Вучићем иде у Тршић, где се у недељу организује завршна свечаност манифестације Вуков сабор. Уједно се обележава 230 година од рођења Вука Стефановића Kараџића.

Министарка правде Нела Kубуровић учествоваће на конференцији „Злочин из мржње и говор из мржње“, која се организује у оквиру Прајда, и вероватно ће учествовати у недељној шетњи, као и Јадранка Јоксимовић.

 

 

Kурир

Поделите:

3 COMMENTS

  1. Zašto bi npr. predsednik države išao tamo ako (načelno) nije za to i nije peder bez obzira što mu neki bezobraznici u svojoj patološkoj mržnji imputiraju tako nešto? Nauka (medicina) još uvek nije u mogućnosti da definiše tu „anomaliji“ (jer to je apsolutno anomalija) da li je ona u glavi bolesnika ili je greška u organizmu to je još uvek upitno! Ali, bez svake sumnje je da su oni tkz. „aktivni“ sadisti, i to se vidi i kod „hetero“ seksualaca koji upražnjavaju analni seks i isto tako oralni! Žene tradicionalno u podređenom položaju morale su da izpunjavaju tu vrstu prohteva svojih partnera a neke od njih se okrenule (svakako iz protesta, demonstrativno, tkz. „lezbo seksu“. Ne bi bila nikakva šteta da „muške“ pedere jednostavno staviti „van zakona“ (lečenje ili likvidacija) ali obzirom da ima takvih sadista i u tkz. „eliti“ koji imaju moć i vlast, oni su nametnuli svoju sadističku narav kao nešto „normano“ i traže za to slobodu! Govna treba lečiti ili pobiti. A to uznači da bi se i u SPC dosta redovi proredili, pa bi i tog „SPC patrijarha“ (Irineja Gavrilovića) završio u nekom „azilatu“ ili dva metra pod zemljom. U glavnom takvi nisu da se slobodno kreću a još manje da „ponosno paradiraju“!

  2. Ti si promasio vek. Ovo je vreme da niko zbog svojih potreba i seksualnih navika ili izgleda ne treba da uzima zadnje sediste autobusa. Bravo Brnabicka a Vucic predstavlja Srbiju kao primitvnu retardiranu zemlju sto i jeste ako ovako kao Miha (Lune !?) misli vecina Srbije.

  3. Браво, Младене Шарчевићу! Вала не би ни ваљало да онај ко просвећује нашу децу буде тамо где се деца не могу ни рађати ни ичему добром научити.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here