Вук Драшковић: „Црна Гора је поново одиграла Мојковачку битку за Србију“

Поделите:

Уласком у НАТО алијансу Црна Гора је још једном одиграла Мојковачку битку за Србију и прокрчила јој пут, оценио је политичар и књижевник Вук Драшковић, преноси Б92.

Он је оценио да је Црна Гора извидница и претходница Србији и истакао да ће за њега те две државе, како је и ранијих година говорио, увек бити заједно, преноси РТЦГ.

„Ево сада нисмо заједно, али за мене јесмо, као да смо заједно“, рекао је Драшковић гостујући на књижевној трибини Kултопис у Никшићу која се одржава у оквиру Програма подршке развоју културе под покровитељством Владе и Општине.

Упитан где види будућност земаља бивше Југославије, Драшковић је рекао да би, када би то могло, тражио у прошлости, без изузетка.

„Мислим да једини разуман пут после свих јада који смо себи направили је та Европа, НАТО и Запад. НАТО је политичка и војна организација, али и избор пута, а Европска унија путовање. Ако не изабереш пут, и уђеш у погрешан воз, онда је свака успутна станица погрешна“, рекао је Драшковић.

Он је казао да се због тога радује што је Црна Гора одабрала тај пут и да верује, нада се и бори да ће Србија за Црном Гором. „ А за киме ће друго, ако не за Црном Гором“, запитао је Драшковић.

 

 

 

Недељник

Поделите:

5 Коментари

 1. A jos faca! Kad bi mu se da bar nekog smelje.
  U AD MU SE MOZAK PRETVORIO
  KUS! KUCINO STO PORODA NEMAS
  LOVCENOM SE NA NJEGOSA BACAS
  UTIRES SE U SRPSKE NESRECE!
  KAZNILO TE PA SE NE USINCI
  KUGA TVARNA DA SE NE KORIJENI
  NEBESNJENJE DA SE NE UKALJA!
  NI GROBU SE PRIMATI TE NIJE-
  CRVU CRVA DA SE NE OTRUJE

 2. Све је обратно од онога што прича овај плаћеник, лажов, и издајник. Сада је вријеме да Србија бије мојковачку битку за Црну Гору. Та битка се бије не улажењем у НАТО. Тако Србија чува бок Црној Гори остављајући јој повољнију могућност да се у моменту обарања овог штетног режима, отвори питање нелигитимности увлачења Црне Горе у НАТО, противно вољи већине народа, те да се након тога она изведе из НАТО. У каснијем периоду, ако Бог да, доћи ће и до уједињења Србије, Црне Горе и републике Српске у јединствену српску државу.

  Поздрав из Црне Горе

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here