Зорана брани Сашу Јанковића

Поделите:

Чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић бавила се данас лидером ПСГ-а и бившим председничким кандидатом Сашом Јанковићем.

Интересантно је да се поводом читавог хаоса који се ових дана дешава у опозиционом табору огласила и сама Михајловићева и то са признањем да је Јанковић најјачи опозиционар на тај начин му дајући предност и над самом Демократском странком са којом је он ових дана у сукобу.

Михајловићева је, наиме, изјавила да „нису тачне информације да је Јанковић „тајни џокер“ СНС и Александра Вучића који наводно има задатак да растури опозицију“.

– Овакве неистине тренутно потурају бивши сарадници Саше Јанковића који на тај начин покушавају да објасне прекид сваке сарадње са Демократској странком. Реч је о најобичнијој подметачини – поручила је Михајловићева која је индиректно признала да сматра да је Јанковић најјачи опозиционар.

– Иако немам намеру да се бавим опозицијом, морам да признам да док је Саша Јанковић најјачи опозиционар, благо нама из СНС-а и Александру Вучићу – навела је она па наставила.

– СНС је све време упозоравала грађане ко је и какав је Саша Јанковић и како је своју позицију заштитника грађана злоупотребљавао за своју политичку промоцију и кампању. Са таквим човеком СНС и Александар Вучић никада нису нити ће имати било какве везе – истакла је Зорана Михајловић.

Поделите:

1 COMMENT

  1. Gospođa Mihajlović je lukava kao lisica (ljisica)! Ona „brani“ Sašu Jankovića?! Ona ga NE brani, nego samo pokušava da mu „namakne“ neki „reiting“ kako bi oslabela druge konkurente! Taj Saša Janković je nepoznanica i zabluda bio, svi (ili mnogi) su mislili da je on neki „bik za arenu“ a ono? nezna se šta je! Niti tele niti magare? I sada bi g-đa Zorana Mihajlović da od njega napravi (ipak) nekakvog „telca“, kao nije on „mačiji kašalj“!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here