Зорана Михајловић врши медијски притисак на СПЦ

Поделите:

Потпредседница Владе Зорана Михајловић изјавила ја данас да очекује да Српска православна црква буде партнер током унутрашњег дијалога о Косову, као и да пре почетка разговора не врши притисак на председника Србије Александра Вучића.

Она је изразила очекивање да ће нова фаза дијалога о Косову, током које ће председник Вучић разговарати са свим најзначајнијим институцијама и појединцима, донети једну нову политику.

– У тим разговорима очекујем да ће Српска православна црква, као вековни чувар нашег народа и културе на Косову бити добар партнер и да ће својим утицајем истински помоћи у успостављању нове врсте дијалога између Срба и Албанаца. Очекујем и да не врше притисак пре почетка разговора о Косову на председника Србије Александра Вучића – истиче се у саопштењу.

Михајловићева је додала да су све досадашње политике довеле до тога да је Косово све даље од Србије.

– Зато нам је потребна нова, мудра и рационална политика коју ће спроводити председник Србије Александар Вучић и Влада Србије – истакла је она.

Она је напоменула да је Србији потребна нова политика која за циљ има бољи живот наших сународника на Косову, политику заштите наше културне и верске баштине, очување економских интереса и помирења са албанским народом.

Поделите:

3 COMMENTS

  1. Ova zena je bolesna. Tesko njenom muzu ako ga ima. Rijetko se moze sresti ovakva gordost i ambicioznost otvorenog tipa. Ljudi to obicno kriju, na farisejski nacin, ona mucenica ne moze to ni da sakrije.

    Nevezano za njenu izvavICU, jer nju niko za nista i ne shisha…nece Irinej Bulovic moci spavati, sve se trese vladicanski dvor u Novom Sadu o Zoke…kakva mucenica.

  2. Данашња изјава је још један у мору њених скандала и до сад никакву казну да добије за тај погани језик и брљотине око Руса и Кинеза, жена је једном речју ЗЛО и треба је сменити јер вређа патријарха и српски народ који јој гласно и јасно поручује да је КОСОВО И МЕТОХИЈА СРБИЈА И НИШТА ДРУГО ДО СРБИЈА!!!

  3. Једини реалан резултат унутрашњег дијалога је проглашење ОКУПАЦИЈЕ ДЕЛА ТЕРИТОРИЈЕ СРБИЈЕ.
    Све остало је фарса.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here