Снимак који ће вас најежити: 65.000 фанова пева „Bohemian Rhapsody“

Поделите:

На недавном концерту групе „Грин деј“ у Лондону, окупљена публика је у залазак сунца сложно запевала чувени хит „Bohemian Rhapsody“ легендарне групе „„Квин“.

Како је све то изгледало, можете видети на приложеном снимку:

 

 

Спутник

Поделите:

3 COMMENTS

 1. Posto je oficialni video qvina sa „the show must go on“ prilicno….pederas…evo ovako…

  Bog da ti dusu prosti Fredi…Bog koji je dosao zbog grsnika

  • Vladika Danilo Krstic je govorio da pred samu smrt, kada demonske sile pocnu da se „priblizavaju dusi“, da se Bog javlja coveku na naduman nacin i propoveda mu Jevandjelje, daje mu sansu….to je ono kao razbojnici na krstu. A kaze se da Gospod na veliku subotu sisao u Ad i „propovedao Jevandjelje“…naravno da nije bilo kao propoved na gori…ipak su svi ljudi, ma koliko gresni bili, ustvari zeljni ljubavi, koju sile pakla izopace i odvedu ih/nas na stranputicu.

   Kad covek gleda Fredija na sceni, vidi se demonska energija o kojoj govori otac Arsenije…ali u pravu je i vladika Jovan, ima tu dosta biblijskih motiva u mnogim pesmama.

   Brga je bio muzicar sistema, u pesmi „sve ce to o mila moja prekriti snegovi, ruzmarin…“ po vladici Jovanu izvorni tekst je Hrista nazivao „kopile i jad“. Bilo je „a Hrist je bio kopile i jad“ (Boze prosti), ali Jugoton nije hteo da objavi pa su stavili „a ON je bio kopile i jad“…Bregovic se nazivi lepo, para i slave nakupi…

   Ipak Bog ima samo svoje puteve…steta, velika steta koliko velikih talenata je rokenrol sprzio…

   Zanimljiva tribina:

 2. Штета толике деце – да немају нешто духовније да певају. Очито да имају потребу, само им систем све склања и блати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here