Mr Danijel Igrec: Brisel ponovo besan zbog Kosova!

Podelite:

Vest da su Narodna stranka Austrije i Slobodarska partija Austrije postigle dogovor o formiranju zajedničke koalicione vlade dodatno je ustalasala ionako nemirne političke prilike u Evropskoj uniji.

Nakon „neposlušne“ Budimpešte i „nepredvidive“ Varšave sada je i Beč odlučio da neće više slepo da prati jednostrano diktiranu spoljnu i bezbednosnu politiku „obećane evropske zajednice naroda“.

Politiku koja je sledeći briselsku viziju „multukulturalne“ Evrope, Evrope „otvorenih granica“ dovela do brisanja državnog suvereniteta i nacionalnog identiteta evropskih naroda. Politiku koja je nekontrolisanim migracijama doprinela uvozu militarističkih i fundamentalističkih ideja, praveći od Evrope metu islamističkog terorizma i ugrožavajući bezbednost njenih građana.

Sada su i građani Austrije odlučili da odbace takvu viziju Evrope i da svojoj državi povrate obličje suverene i nezavisne zemlje koja političke odluke donosi samostalno, sledeći svoje državne i nacionalne interese, a ne interese briselske supranacionalne elite.

Zbog toga je i prioritetni zadatak nove austrijske savezne Vlade odlučan obračun sa politikom radikalnog islama, suprotstavljanje nametanju briselskih zakona i borba za veći uticaj u procesu kreiranja zajedničke politike EU.

U svemu tome posebno raduje upravo vest da će deo buduće austrijske vlasti biti i partija koja je osvedočeni saveznik Srbije i prijatelj srpskog naroda. Partija koja dosledno podržava očuvanje KiM u sastavu Srbije i punu primenu Dejtonskog sporazuma koji garantuje samostalnost Republike Srpske!

Sve čestitke Štraheovim slobodarima na ovom, slobodno se može reći, istorijskom rezultatu!

 

Mr Danijel Igrec

Patriot

Podelite:

1 COMMENT

  1. Sad je na redu Italija pa onda redom izlaze a naša veleizdajnička vlast oće po svaku cenu u tu njihovu EU koja nam je decu poubijala a nas zauvek otrovala . Ovoj vlasti ni to nije dosta pa još im donosi zakone o imunitetu i dodatno ubija žrtve nato fašističkog ubijanja SRBA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here