Среле се две жене непушачице, једна гинеколошкиња друга војникиња

Поделите:

И тако среле су се њих две…у једној кафаници и прилази и им конобаришкиња.. Претходно, њих две су се поздравиле међусобно..

“Ћао, како си?”- каже гинеколошкиња војникињи.

“Супер!”- каже војникиња и настави -“Сад сам дошла из канцеларије оне моје архитектишкиње, чекам је већ месец дана да заврши неки пројекат”

“Да ли вам треба пепељара?” – уклучује се у разговор конобаришкиња, на шта обе гошће одговарају у глас :”Не, ја сам непушачица”

“Јаој”- узвикује гинеколошкиња, “Kакву сам представу гледала, да знаш само, редитељшкиње Биљане Србљановић, главна глумишкиња Мирјана Kарановић, невероватно!

“Мораћу и ја да је погледам”-узбуђена је војникиња, иначе боркиња за женска права, истакнута предводница пројекта “Жене без грудњака у парламенту”.

“Од када сам непушачица, много сам нервозна”- закључује гинеколошкиња. “Само једем, па ћу морати да унајмим личну тренерку тј. тренершкињу, за који месец, како бих скинула овај вишак килограма.”

“Нисам ни ја ништа боља, пробала сам са тренером и са тренерком, ништа ми није деловало. На крају ми је помогла једна нутриционишкиња, могла би и ти да пробаш.”

“Баш хоћу, имам једну колегиницу дерматолошкињу, њена кума која је интернисткиња зна одличну нутриционишкињу, па ћу је потражити.”- одлучна је гинеколошкиња у својој намери да смрша.

“На крају”- каже војникиња, “ако ништа не упали, имам једну одличну пластичну хирушкињу, која ће завршити сав посао.”

“Одлично, на крају то је то, све је супер, само да не завршимо као пацијентице код неке психијатресе или психолошкиње од стреса.” Забринуто говори гинеколошкиња. “Толики је притисак на нас да будемо потрошачице индустрије подмлађивања, да је то несносно.”

“Јао, па знаш ону суткињу, која је постала зависница од пластичних операција? Она је на крају тако завршила на терапији. Њена терапеушкиња јој је практично спасила живот!”

“Немој да причаш, стварно?! Не знам за њу, али сам чула за ону драматуршкињу да је тотално излапела. Њена сестра је позната аташеица, иначе академкиња већ дуже време.”

“Ух свега има, овај живот зна да буде баш компликован. Већ дуже време сањам да негде отпутујем, али обавезно да буде ангажована и туристичка водичица. Само да уживам, да не морам ни о чему да размишљам. Ех, када бих само себи могла да приуштим једно такво путовање! Мизерне плате…” – јадикује војникиња.

“То ти је завршено, јавише из Уније, легле су нам донације, зато сам те звала да дођеш, зато смо се данас среле…”- весело кличе гинеколошкиња
“Kонобаркињо, дај још једну туру!”- викнуше обе у глас.

“Док је Србадије, биће и акције!”

Извор: pasarella.rs

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here