Дечак се јавио на оглас у фабрици Лего тврдећи да има највише искуства

Поделите:

СТЕНЛИ Боланд из Вотерловила у Хемпширу има шест година и пријавио се на конкурсу за израду модела у компанији Лего и у пријави је нагласио како има пуно искуства.

Стенли је сам написао пријаву и нагласио да је он, због искуства које поседује, права особа за тај посао, преноси „Би-Би-Си“.

Kомпанија га није запослила, али су му омогућили да проведе цео дан са мајсторима који се баве дизајнирањем Лего тематских паркова.

– Стенли делује обећавајуће и надамо се да ће га ово инспирисати. Биће савршен за посао – рекла је Пола Лотон, једна од запослених.

У огласу који је компанија објавила тражили су се дизајнери који би помогли у изради анимираних фигура за тематски паркс у Виндзору.

У огласу је писало да се тражи особа која има искуства у дизајнирању производа, али која познаје информационе технологије и поседује знање као и занимање за њихове производе.

За узврат Лего је понудио добру плату, двадесет радних дана одмора као и попуст од 40% на све њихове производе.

Стенли је видео оглас и помислио да је он савршена особа за тај посао.

– Поштовани, ја имам шест година, много волим Лего и поседујем једну кутију. Kријем свој Лего како га мој брат не би пронашао. Ја сам права особа за прављење модела јер имам доста искуства у томе. Искрено, Стенли – написао је дечак у пријави за посао.

Kомпанија Лего му је одговорила да је љубав према њиховин производима први корак у томе да се постане мајстор у изради модела и да им се чини да он јесте права особа за тај посао, али да прво мора да заврши школу.

– У међувремену, пошто кажеш да си савршен за тај посао волели бисмо да ти понудимо да проведеш један дан са нашим мајсторима – писало је у одговору компаније Лего.

Стенли је цео дан провео као сенка госпођици Лотон посматрајући мајсторе како праве нове или поправљају старе Лего моделе.

– Било је дивно провести цео дан у Лего царству упознајући се са мајсторима који то праве и учећи шта је то што они стално раде. Много ми се свидело и једнжва чекам да испричам све о томе пријатељима у школи – рекао је Стенли на крају дана.

 

 

 

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here