ВИДОВДАН: Лобисти криминалног режима Мила Ђукановића против Видовдана

Поделите:

 

Српски народ у Црној Гори изложен је страшним притисцима – готово као да живи у некој светској забити а не у срцу Европе – у циљу његовог асимилирања, односно у складу са тоталитарним титоистичким пројектом који је наследио криминогени режим Мила Ђукановића. У питању је окончање процеса трансформације Срба-Црногораца у новоизмишљену црногорску нацију.

Свако има право да се декларише како год хоће, па и они грађани који су прихватили од стране тоталитарне комунистичке државе измишљени и опресивно наметнути црногорски идентитет, који данас наставља насилнички да форсира актуелни режим у Подгорици. Међутим, када је демократски рећи да и плод лажи и насиља који је заживео има право на егзистенцију, онда тим пре она се не сме оспоравати ономе што произлази из историјске истине. А то је да је Црна Гора традиционално српска земља иако је данас антисрпска држава, те да велики део њеног народа уз све асимилаторске ударе – који иду од угрожавања елементарних националних права до личне дискриминације оних грађана који се изјашњавају као Срби – и даље има храброст да се српски определи.

Као што ти храбри људи изложени националним прогонима као ниједан други народ у Европи, мученички истрајавају у отпору, тако, нажалост, и опскурни режим у Подгорици упорно и брутално ради на њиховом елиминисању. Оно што ради у том циљу слободно се може назвати идентитетским геноцидом. О томе сајт Видовдан, односно његови аутори, доследно пишу и на друге начине настоје да анимирају јавност и институције Србије да енергичније дигну глас против злочина чија је жртва наш народ у Црној Гори. Тај злочин је већ деценијама у току, али сада доживљава кулминацију.

То је разлог што је Видовдан већ дуже време трн у оку Ђукановићевој криминално-политичкој екипи и њиховим, врло утицајним, лобистима у Србији, који се неретко лажно представљају – гле парадокса – као борци против криминала, корупције или као заштитници људских права. Они који служе, уз Косово другој највећој мафијашкој бази у Европи, којом влада постмодерно стилизовани малигно-ауторитарни режим, наводно се боре против разних манифестација зла које у збиљи њихови господари оличавају.

Да то није трагично било би комично. А сада када се приближавају председнички избори у Црној Гори, када се тамошња криминално-политичка хоботница осећа посебно угроженом и стога спрема нови талас идентитетских погрома над Србима те прогона њихових лидера, биће интензивирани хистерични нападни на Видовдан, односно на поједине његове ауторе и чланове редакције. Некада ће они бити директно зеленашки, а некада ће бити маскирани на начин да се суштина одмах не види. Али увек ће бити прљави и подли. И добро је што је тако.

То је прилика да се они који у Србији раде за криминални режим Мила Ђукановића и његове најекстремније НАТО заштитнике – разобличе. Да наша јавност лепо види да се ради о апологетима оних који у „модерној“ Црној Гори другим средствима раде исто што је Анте Павелић са својом усташком бандом радио маљем и србосеком у нацистичкој НДХ. Но, циљ остаје исти: уништење дела српског народа. Само што су методе данас „мирнодопске“. И уз то постоји још једна разлика: класичне усташе нису имале своју пету колону у Србији док Милови радикални србофоби њу очито имају. Она данас, у страху за опстанак свог рањеног послодавца, спрема хистеричан јуриш на Видовдан! Јавност Србије је потребно на то упозорити, не због Видовдан који је у стању сам да се брани и одбрани од Милових јуришника, већ да не би била пропуштена прилика да се они сами разобличе. Како наш народ каже: „Не пада снег да покрије брег, већ да свакој зверки открије траг“.

Редакцијски коментар

Поделите:

7 Коментари

  1. Ne brinite vi za Srpski narod u Crnoj Gori, bolje ce njima biti 100 puta nego Srbima u Sumadiji, Macvi ili Pomoravlju sa ovom maloumnom sizofrenom vlascu u Beogradu. Crna Gora je NATO clanica, uskoro i EU, buducnost i Srba i Montenigrina u njoj je sigurna. Brine me sta ce biti sa Srbima u Srbiji. Izgleda da ce Srpstvo opet ko u vreme Turaka jedino preziveti u Crnoj Gori, dok ce rusofilna vlast Srbiju da dovedu do potpunog unistenja.

  2. Strasno je da se Vladislavu Jovanovic, Branku Krga, Srdji Trifkovic i slicnim sumnjivim tipovima, ostacima rezima ruske komunisticke okupacije i krvolocnih diktatorskih rezima Tita i Milosevica jos uvek dozvoljava pojavljivanje u javnosti. Oni su odgovorni za nas slom 90tih i sto su nase zapadne saveznike pretvorili u neprijatelje, suprotstavljajuci se svetskom poretku u cijem su kreiranju Srbi u mnogome ucestvovali. Oni opet prizivaju nesrecu Srpskom narodu propagiranjem kupovine nekakvog Ruskog oruzja i S300, Juznim tokovima i slicno. To vise nisu ni izdajnici, nego krvnici i ubice sopstvenog naroda.

  3. Кривошијан мило лопвчина неће још дуго иако би то и хтео и волео но нећему се жеље испунити. Крај труле америке је почео 1 фебруара и званично а тако и свих дупелизаца и кириминалаца који су плаћали мафијашке убице конгресмене из труле америке да их „покривајау док ови паљачкају“.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here