Иза убиства Ивановића стоје странци и албанци

Поделите:

На дан наставка преговора у Бриселу и пред сутрашњу одлуку тзв. Скупштине тзв. Косова о специјалном суду за ратне злочине ОВК дешава се убиство Ивановића. Србија, објективно, након овога мора да се повуче из преговора у Бриселу, а онда се тиме даје другој страни аргумент за све акције против српскога народа.

Историја нас ништа није научила: Амери су нас натерали да се повучемо из Венс-Овена 1993. а онда су нас саставили санкцијама! Натерали су нас да се повучемо из З4 у Хрватској, а онда је уследила Олуја. Натерали су нас да се повучемо из Рамбујеа, а онда је уследила агресија. Онај ко је ово урадио жели на исти начин Србији да наштети, да се она повуче из свега, а да се онда њу окриви за некооперативност. А најгоре што су унутрашње пете колоне у Србији, изгледа, једва дочекале ово убиство како би оптужили Београд, као да су срећни због убиства! И сада због тих хорди спремних да пале Београд за интересе Албанаца и Запада, Вучић ако се повуче, биће да је са Харадинајем убио Ивановића, а ако се не повуче показаће слабост пред својим народом што ће се дочекати на нож.

Последњих 30 година нас раде на исту фору и на исту фору нас уништавају, а хорде хијена су спремне да запале Београд, што Албанци и очекују од лудих Срба. Чак и ако су неки Срби ово урадили, одмах морају бити кажњени најстроже да не би долазило до подела међу нама.

Ненад Узелац, ФБ налог

Поделите:

1 коментар

  1. Trebalo bi da neko javi prvom bezbednjaku srbije da je ovi dana na srpskoj svetoj zemlji boravio doga voker, tek toliko da covek zna jer on to sam nemoze da poveze sa ovim ubistvom jos jednog casnog pripadnika mog naroda. Neka ti laka crna kosovska zemlja moj brate.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here