ДФ: Ђукановићу је још остало да сруши Црну Гору

Поделите:

„Његови коментари о „највећем планираном крвопролићу у Црној Гори“ и „братоубилаштву“ које је наводно требало да се догоди испред Скупштине 16.октобра. 2016. године нису ништа друго до фрустрација неталентованог режисера чија је режија овог монтираног процеса толико лоша да је исмијавају и његови гласачи и највјернији људи“

Демократски фронт оптужио је предсједника ДПС-а Мила Ђукановића да и даље „живи од пођела“, те да је у политици једино успио да „сружи сваку државну кућу у којој је живио.

Ђукановић не на конвенцији ДПС-а у Беранама казао да лидери ДФ-а „имају озбиљан задатак, озбиљан изазов, да покажу да нијесу врло активно учестовали у припреми и покушају реализације најстрашнијег злочина у новијој историји Црне Горе којим је требало да буде изазвано братоубилаштво на простору испред црногорског Парламента“.

„Заиста је својеврсан апсурд када о паљењу кућа у контексту рушења државе говори неко ко је до сада успио да сруши сваку државну кућу у којој је живио – СФРЈ,СРЈ и СЦГ. Сада му је остало само да сруши још и Црну Гору. Изгледа да је то једина дисциплина, поред сервилности према западном иностраном фактору, у којој је успјешан као политичар. Kао шеф организоване криминалне групе је свакако много успјешнији“, наводи се у саопштењу које потписује портпарол НСД Марко Kовачевић.

Додаје се да је „смијешно да друге оптужује да су пиромани онај који у својим рукама држи бензин и шибицу“.

„Kућа о којој он говори, нажалост, нема темеља. Умјесто њих он је поставио политику пођела међу Србима и Црногорцима на бази некадашњих братоубилачких сукоба. Зато је ДФ и донио Декларацију о помирењу у Црној Гори да би овој држави уградили темеље које нема нити их може имати док њом владају структуре на чијем је челу Мило Ђукановић. Његови коментари о „највећем планираном крвопролићу у Црној Гори“ и „братоубилаштву“ које је наводно требало да се догоди испред Скупштине 16.октобра. 2016. године нису ништа друго до фрустрација неталентованог режисера чија је режија овог монтираног процеса толико лоша да је исмијавају и његови гласачи и највјернији људи“, закјлучује се у саопштењу Kовачевића.
vijesti.me

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here