ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ РУСКЕ СЛУЖБЕ БЕЗБЕДНОСТИ! Путин: ЦИА пали Србију!

Поделите:

Нашим властима из Москве достављене строго поверљиве информације о плановима САД и ЕУ да у Србији, после избора у Београду, изазову грађанске сукобе!

Руска федерална служба безбедности (ФСБ) упозорила је ових дана наш државни врх да ЦИА планира да у Србији, непосредно после локалних избора у Београду, изазове крваве грађанске сукобе, сазнаје Информер!

Фаворити страних служби
Стране службе имају своје фаворите на изборима у Србији, наравно и на предстојећим београдским

Орхан Драгаш, стручњак за безбедност
Путинови обавештајци су српским колегама послали строго поверљиве информације које указују на озбиљну сумњу да ће Американци, али и поједини моћници из Европске уније, почетком марта учинити све да уведу Србију у стање ‘тешке политичке нестабилности’.

Како се наводи у допису у који је уредник Информера имао увид, НАТО и ЕУ ће преко својих политичких марионета у Србији, одмах после избора у Београду, покушати да изазову хаос у Србији и тако ослабе власт Александра Вучића.

– Фокус операције биће на ноћи београдских избора, 4. на 5. март, када у оркестрираној акцији лидери опозиције треба да изведу народ на улице на главног града. Неколико сати после затварања биралишта Драган Ђилас, Саша Јанковић, Вук Јеремић, Александар Шапић и њихови сарадници ће прогласити ‘изборну крађу’ и одбити да признају резултате. У координисаној акцији уз подршку појединих западних амбасада и њима блиских медија покушаће да нахушкају народ против државе и изазову сукобе. Руски обавештајци су све то сазнали пресретањем комуникације одређених западних кругова и о томе су хитно обавестили Србију… – наводи извор Информера и додаје да су наше службе најозбиљније схватиле опасност:

– У неколико претходних случајева, сазнања ФСБ показала су се тачним и зато ништа није препуштено случају… Јасно је да многима не одговара то што је Србија под руководством Александра Вучића постала најстабилнија земља на Балкану. Баш зато ће учинити све да је поново врате у деведесете, у нове сукобе и поделе, јер је у таквој атмосфери много лакше контролисати власт и терати је на разне уступке – закључује саговорник Информера.

Стручњак за безбедност Орхан Драгаш каже да информације које смо добили од руских служби не смеју бити занемарене.

Изазивање било каквих немира у Србији може бити јако опасно. Налазимо се у перманентном стању напетости и сукоби било које врсте би врло лако могли да се прошире и на цео регион
Марија Ђорић, аналитичар

– Стране службе имају своје фаворите на изборима у Србији, па и на предстојећим београдским. Избори у Београду су много више од локалних избора, па зато Путиново упозорење треба врло озбиљно схватити. Проблем није у страним службама, већ у оним учесницима на изборима којима је прљави новац важнији од Србије и Београда. Вучић зна да је на овим изборима сам против свих, укључујући и многе у његовој странци којима су ближе стране амбасаде од СНС и сопствене земље… – закључује Драгаш.

Потпредседник СНС Милош Вучевић каже да опозиција унапред тражи алиби за пораз који ће доживети на изборима у Београду.

– То су људи који су до 2013. упропастили Београд и сада би опет, предвођени својим гуруом Мирославом Мишковићем, да се докопају функција и градског буџета. Пошто им је свакога дана све јасније да ће претрпети изборни дебакл, они опет спремају сценарио, као и после председничких избора, да окриве неког другог за изборни пораз – наглашава Вучевић, додајући да они само насилним путем мимо демократских правила и воље грађана и могу до власти:

– Међутим, биће искључиво онако како грађани буду желели и никако другачије. Држава никог неће спречавати да мирно протестује, али неће ни дозволити било какав вид насиља, ометања јавног реда и мира или томе слично – поручује Вучевић.

Информер

Поделите:

4 COMMENTS

 1. Питање је да ли је Руска служба толико наивна да информација „процури“ или је то сценарио вучића по већ раније утврђеном плану како је све изборе досада „добијао“ а на кривичне пријаве и злоупотрбе Изборне комисије по утврђеном плану анархије нико не реагује а победу проглашава лично вучић и то пре изборне комисије. Због чињенице да ту „информацију“ објављује управо информер а знајући да вучић обожава да глуми „жртву“све је очигледније да је бата гашић ту главни у наведеним информацијама и некаквим немирима. Па ни покојна Ванга није могла да их предвиди.

 2. ne verujem da bilo koja partija može na ulicama Beograda okupiti značajan broj demonstranata..
  male grupe ili nekakve huliganske skupine ne mogu značajno oštetiti grad..
  eventualno izlupati neki izlog ili prevrnuti kontejner sa smećem i to je maximum koji bi eventualno bio moguć..
  ali i to je samo teorijska mogućnost jer su svuda po gradu postavljene kamere a čipovane kartice sa biometrijskim podacima imaju svi srbi…..
  tako da ako huligani i pokriju lice dovoljno je da im HD kamera uhvati dužicu oka softver za delić sekunde prepoznaje izvršioca..
  jedina solucija je dakle da nose naočare za sunce a to će odmah biti primećeno u masi a nebi voleo da im budem u koži kad ih dohvate redarske službe i panduri u civilu i upitaju što nose cvikere za sunce u sred zime….
  hahahaha lako je izlupati Beograd ali je teško sakriti takvu svinjariju pored svih elektronski pomagala,kamera,alarma..

 3. kažu da su zadnji nekoliko meseci dobili i nekakve skenere metala..
  čim prođeš kroz kontrolni punkt aparat registruje metal odnosno odmah se aktivira alarm što je znak da osoba nosi vatreno oružje ili nož,bodež tako da je automatski isključuju sa mitinga..
  Beogradski huligani ako i dođu na nekakve demonstracije sasvim sigurno ne mogu promašti skenere metala i exploziva a tu ih čekaju iznenađenja..elektrošokeri,metal detektori, nemački ovčari i rotvajleri obučeni za otkrivanje narkotika i droga..
  dakle na miting možeš doći samo sa hartijanim transparentima a od metala u džepovima imati privezak za ključeve i kusur iz merkatora što u opšte nije interesantno za Beogradske šalabajzere hahaha

 4. Nemojte da vas pale. Ovo je doktor Nesa, aktuelni ministar, prepisao drzavni udar iz Podgorice. Pa kad je prepisao doktorat zna valjda da prepise i crnogorsku zaveru. Nije uzeo prevodioca sa montenegrinskog na srpski pa je pogresno preveo da zaverenici dolaze iz Vasingtona a ne iz Moskve. Ili je to da se Vlasi ne sete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here