Ево зашто је Ђинђић држао Ђиласа подаље од ДС-а!

Поделите:

Да бих вам илустровао о каквом политичару се ради, испричаћу вам једну ексклузивицу о Ђиласу.

Драган Ђилас је био градоначелник Београда испред ДС-а, у странку га је довео Борис Тадић јер му је за време Ђинђића било забрањено да уђе у просторије, а камоли нешто више од тога.
Разлог за забрану уласка у просторије ДС-а је био тај што је Ђилас у време пре Петог октобра радио медијабајинг са Милошевићевим РТС-ом, па је одбио да ради са опозицијиом која се окупила у ДОС-у да му не пропадне посао.

Али то није ексклузива, то знају и птице на грани . .

Ексклузива је то, да је Ђилас након Тадићевог краха против Томе Николића (што је била Ђиласова саботажа) 2012, преузео Демократску странку.
Kад је преузео ДС увео је странку у невиђене дугове (не знам да л је то познато Београђанима?) који су настали у претходној и у кампањи за парламентарне и београдске изборе 2014.

Ти дугови су блокирали рачун Демократске странке (и дан данас је блокиран), а . .

пази сад . .

те дугове је онда лично Драган Ђилас откупио од банака својим новцем и већ годинама живи на зеленашким каматама које наплаћује Демократској странци коју га је предлагала за државне функције, којом је председавао, водио је и задужио.

едит:
Ђилас је откупио хипотеке које су његове страначке колеге стављале на своје станове, пошто је он „бизнисмен“, а они су тамо неки јадници који су залагали све што имају да би се странка подигла из пепела. И онда држи ДС са блокираним рачуном, са којег наплаћује све приливе са каматом.
Тако изгледа српски „бизнисмен“ у политици.

Тако да је Демократска блокирана због дугова за кампање још из времена Тадића и Ђиласа, али и све што им леже на рачун на име функционисања и донација, са каматама иде право њему лично џеп.

Због броја посланика у парламенту то износи неких 50.000 евра месечно стабилног прихода из државног буџета.

Можете да волите и не волите Демократску странку, говорим о принципу једног човека који је ту странку након 25 година борбе против разних диктатора и срања уништио по шавовима и сад јој још сиса крв.
Не знам Демократу који може да подржи Ђиласа, не знам Београђанина који може да уопште размишља о томе да га гласа за било коју функцију у граду.
Јер је јасно, да је Ђилас имао милијарду евра колико је својим градоначелниковањем задужио Београд, сигурно би откупио и те дугове од банка па би му наша деца, унуци и праунуци, Београђани плаћали камате следећих 50 година.

Извор: ФБ профил Милана Кампонеског

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here