Порно скандал у Србији МИЛОВ ШПИЈУН ПАО У АKЦИЈИ (ВИДЕО+ФОТО)

Поделите:

На више популарних порнографских интернет сајтова недавно се појавило неколико снимака Горана Савића, члана административно техничког особлја Амбасаде Црне Горе у Београду, у друштву познатих београдских проститутки, травестита и трансродних особа, а који су убрзо затим уклоњени.

Трагом поменутих снимака, наши новинари су, од добро обавештеног извора из дипломатских кругова, сазнали да је у питању службеник црногорске Амбасаде, који неретко воли да се представлја као припадник МУП-а Црне Горе и Агенције за националну безбедност Црне Горе, а који у нашој землји већ годинама практикује сличан модалитет понашања, како у смислу склоности сексуалним перверзијама и содомији, тако и кроз уклјученост у више криминалних активности, у сарадњи са појединим припадницима црногорског подземлја. Наш извор сматра да су поменути снимци свесно објавлјени са цилјем уцене Савића и добијање новчане накнаде за уклањање истих, али се не исклјучује могућност да се у наредном периоду појави још сличних, на којима су забележене његове сексуалне перверзије.

Иначе, Савић се поред редовних сексуалних играрија, бавио и обавештајним радом у корист Црне Горе, неретко је злоупотреблјавао своју супругу, службеницу једног од државних органа Р Србије, уз чију је помоћ обезбеђивао разне видове логистичке подршке за своје пријателје из црногорске криминогене средине. Поред таквих лица, за исте потребе је злоупотреблјавао и дипломатске контакте које је остваривао по редовној службеној дужности на тај начин, поред српских закона, брутално кршећи и Бечку конвенцију о дипломатским односима.

Са друге стране, према речима неколико краљица и кралјева ноћи, а које су омиљене међу црногорским дипломатама у Београду, Савић је често имао захтеве који су чак и њих, умели да запање својом настраношћу. У приликама када елитне проститутке нису биле спремне да изађу у сусрет његовим перверзним потребама, Савић се није либио да своје сексуалне апетите задовољи са јефтинијим и мање пробирљивим колегиницама које послују у близини београдског Плавог моста.
Преузето са: gamavesti.com
Фото насловна: pixabay.com

Embargo.rs

Поделите:

3 COMMENTS

  1. ovo je neko ko liči na Savića ali ne mora da znači da je to on…..
    u Photo Shopu snime kengura kako pase travu i posle par minuta obrade snimka dodaju mustaće i cilindar,monoklo i muštiklu odštampaju u novinama i najave dolazak Hektora Poaroa u Arenu na promociju nove knjige..
    danas se sa computerom svašta radi a lažnjak nekog prcačkog filma prave i deca sa 10 godina..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here