Шапић: Од свих лопова Радуловић би баш мене да хапси

Поделите:

Београд-Лидер покрета „Доста је било“ , Саша Радуловић оптужио је председника општине Нови Београд Александра Шапића за злоупотребу јавних ресурса и отимање новца.

Радуловић је на Твитеру јавно поручио Шапићу, који је кандидат за градоначелника Београда, “да је лопов и да му је место у затвору“.

“Када злоупотребљавате јавне ресурсе, преко својих приватних пливачких клубова и фирми за организовање излета извлачите новац за себе, онда то није питање различитог мишљења. Онда сте лопов. Тога наравно нема у спорту. И место вам је у затвору“, написао је Радуловић.

 

(фото:Принтскрин/Твитер)

 

 

Након тога, Шапић му је одговорио да нема потреба за претњама и вређањима јер то није „спортски“.

Шапић је додао да Радуловић вапи за медијском пажњом коју је преко њега коначно и добио. Он га је позвао да подигне кривичну пријаву и достави доказе па да га након тога „стрпа у затвор“.

„У међувремену, док сам још на слободи, добиће тужбе за лаж и клевету“, написао је Шапић на Твитеру.

„Видим да Саша Радуловић од кад ме јавно блати и напада коначно добија међску пажњу за којом одавно жуди.За све речено позивам га да дигне кривичне пријаве, достави доказе и како каже, „стрпа ме у затвор“У међувремену, док сам још на слободи, добија тужбе за лаж и клевету.“

Након одговора, Александар Шапић је додао да је Радуловић прави „јунак“ јер се окомио на опозицију, уместо, како каже, на лопове који деценијама креирају животе људи у Србији.

„Од свих лопова, превараната, криминалаца, политичара, тајкуна, директора, управника, лажова, манипуланата..који нам у Србији деценијама креирају животе, бивши министар и лидер Покрета ДЈБ, Саша Радуловић, спремио баш мене да хапси“.

 

Еспресо.рс

 

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here