СЕРГЕЈ: СРБЕ ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ БОМБАРДОВАТИ!

Поделите:

Сергеј Трифуновић призива бомбе, смрт и разарање за свој народ и поручује да Србију треба бомбардовати једном годишње.

Глумац и близак сарадник Саше Јанковића, изнервиран насловима у новинама о болести глумца Небојше Глоговца, колективно нам је пожелео новог „Милосрдног анђела“, што је према оцени саговорника Српског телеграфа ван граница здравог разума. Јер од НАТО бомби је 1999. године погинуло око 2.500 недужних људи, око 6.000 је рањено, а материјална штета процењена је на чак 100 милијарди долара.

НЕМА ОПРАВДАЊА
Мирослав Медић, чији је брат Синиша погинуо у бомбардовању РТС, за Српски телеграф каже да га овакве речи познатог глумца страшно погађају.

ЕВО ШТА НАМ ЖЕЛИ ГЛУМАЦ
У земљи у којој се убија достојанство нечија болест је само колатерална штета новинског наслова. Треба нас бомбардовати једном годишње

– Сергеја ценим као глумца, али заиста не разумем овакве његове речи јер ниједан разлог не оправдава то да пожелиш свом народу поново такву трагедију. Ја сам лично искусио огроман губитак, а погинуло је и око 2.500 људи, невиних људи, жена и деце. Никоме на свету не бих пожелео да тако нешто доживи, а камоли да опет призивамо бомбе на наше главе. Лично ме вређа овакав став – каже Медић за наш лист.

Крстић: Ово је за психијатра, ја сам лекар опште медицине

Српска краљевска академија управо је због невиних жртава покренула иницијативу да породице погинулих и повређених покрену индивидуалне тужбе против чланица НАТО. Један од чланова академије народни посланик Љубиша Стојмировић каже да ниједна нормална особа не може ни да помисли, а не да изговори оно што је рекао Трифуновић.

Бранко Радун, аналитичар
Сергеј симболизује један део наше елите која сматра да смо најгори народ на свету и да заслужујемо све најгоре

– Ниједан разлог не оправдава овакве изјаве. То су будалаштине које само ми Срби можемо себи да пожелимо. То бомбардовање је оставило страховите последице, које ћемо трпети хиљадама година.

НИЈЕ ОДГОВОРИО
Још оштрији били су остали саговорници нашег листа који сматрају да је Трифуновићу потребна стручна помоћ. Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић каже да је глумац након жеље да мокри на гробу Александра Вучића сада превазишао све границе.

Јанковић: Протест по сваку цену!
Лидер Покрета слободних слободних грађана Саша Јанковић, којег Трифуновић подржава још од председничке кампање, поручио је да не одустаје од протеста испред РТС. То није промено ни позив јавног сервиса лидерима опозиције на састанак у суботу.

– Овде је сваки коментар сувишан, ту треба да се промени дилер. Или да се коначно пошаље у Црну реку на одвикавање – каже Глишић.

Глишић: Ту треба да се промени дилер. Или да се коначно пошаље у Црну реку на одвикавање

Објашњење оваквих речи није имао ни маркетиншки стручњак Небојша Крстић.

– Његове поруке треба да коментарише психијатар, ја сам лекар опште медицине.

Сергеј Трифуновић јуче није одговарао на поруке Српског телеграфа.

Претходни испади Трифуновића
Поручио председнику Вучићу и целој власти да ће пишати по њиховим гробовима
Сликао се у мајици са ликом генерала Армије БиХ Јована Дивљака, који је оптужен за злочине над српским војницима
Величао Звездана Јовановића, убицу премијера Зорана Ђинђића
Потукао се са човеком у реду испред једног киоска брзе хране на Врачару
Напао непознатог дечка који је седео за столом у његовој близини у једном београдском клубу

АУТОР: Екипа Српског телеграфа

Поделите:

13 COMMENTS

 1. Од кога тај шиптаролики „глумац“ прима плату? И тај Медић, тај што каже да цени тог као глумца..ел тај луд? Кога бре глумца? Па тај може да игра само Шћиптаре, Арапе, Аганлију и Кучук-Алију! Који бре онда глумац?

 2. na Vračaru se potukao jer je čekao u redu za pljeskavicu…..
  neka budala uletela preko reda i parkirala se ispred njega..
  on kulturno rekao **ima i drugih koji čekaju!!**
  a ovaj ni pet ni šest nasrnuo na njega i počeo mu psovati majku…..
  šta će kud će morao se braniti od budala..
  dakle nije izazvao tuču već se branio od nasrtljivi kretena kojih po Beogradu ima koliko ti srce hoće..
  što se tiče izjava možda su brutalne i neprimerene ali što se tiče tuče na Vračaru svako bi reagovao tako možda i oštrije..
  ima ljudi koji bi na psovanje majke izvukli revolver i upucali lajave kabadahije na licu mesta nebi ni trepnuli..
  naravno ni to nije normalno ali kad čovek padne u afekt ne bira sredstva..
  lik je samo poštovao red ispred
  kioska i to je sve..

 3. To se, novinari, analitičari i ostali branioci propagandne mašine Av-a sa svim tabloidima, zove hiperbola. Mora se preuveličati stvar da bi se ljudima oči otvorile. Naravno da niko normalan ne misli na uriniranje po grobovima i bombardovanju, pa ni fantastični Sergej. Mislite malo ljudi, ne nasedajte na ove podvale. Sergej je jedan od naših najvećih glumaca, priznat u svetu i regionu. Plitkoumnik to ne bi mogao biti. Pamet uglavu.

  • Htelo se reći, ako se svaki povod nekog privatnog lica, a samo sticajem okolnosti „popularnog“, koristi da se isčeprka po njegovom životu i iznese sve što se može izneti na najvulgarniji način, ne prezajući ni od čega ( podsećam: naslovna strana kad je Žiki Todorovići umro sin, naslovne strane pokojnog Dragana Nikolića na samrti, evo sad i Glogovac), onda zdravorazuman čovek reaguje poput Sergeja. To je, naprosto, nedopustivo. Privatan život je intiman, privatan život je svetinja i svako od nas ima pravo na njega, bio „poznat“ ili ne. Dokle će tabloidi javno čerečiti svaku javnu ličnost koja se „usudi“ da se razboli. Tome se mora stati na put, a ne podilaziti najnižim ljudskim strastima prodavajući nečiju intimu za 20/30 dinara i pružati utešne iluzije, jer: „bože moj, poznat, a i njemu se to dešava“. I zato bih voleo da nema te tabloidne debilane koja zaglupljuje ovaj napaćeni narod, ili, makar, da nema onih koji to đubre konzumiraju. Hvala.

 4. „Dokle će tabloidi javno čerečiti svaku javnu ličnost koja se „usudi“ da se razboli.“

  E ovo si super rekao, budući da se dotični očito mentalno RAZBOLEO!

  VIDOVDAN nije tabloid.

  „Pišanje po grobu“, „bombardovanje svake godine“…..taj mora na lečenje bre, a ne da ti pokušavaš to da objašnjavaš „slobodom govora“…..šta će biti dalje….“kenjanje“, „prcanje u glavu“….daj urazumi se…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here