Вучић: Боли ме када поред свег труда Бели Прелетачевић освоји толико гласова!

Поделите:

Председник Србије Александар Вучић у емисији Око на РТС-у је рекао да га много боли када део гласача који би гласао за СНС гласа за Белог Прелетачевића који представља антисистемску политику кроз сатиру.

 

Поделите:

5 Коментари

 1. Pa naravno kad progonis svoje politicke protivnike, pretis njihovim suprugama, nazivas ih vodjama narko klanova, sve u najboljem stilu Gestapoa i Kominterne, gusis medije, vodis debate sam sa sobom, Karleusom i Macurom. Jedino se Beli provukao. Ljudima je muka od tebe, Dacica i Vulina, dace Bog pa ce uskoro biti prava lustracija. Milosevica su (na svu nasu tragediju) ljudi voleli, tebe mrze.

 2. Podržavam komentar, problem je najmanje u Vučiću, demokratske njuške, ldp, sandzacke partije i mafija, novepečeni bogataši i neverovatna korupcija, sistem , MEDIJI, narocito RTS su pogubni, OVO JE GENOCID prema sopstvenom narodu, hvala, pozdrav!

 3. mogu samo da zamislim kako bi izgledao Beograd kad bi Minimax Preletačević preuzeo Beograd..
  penzioneri bi dobili besplatan sanduk za ekskurziju na Orlovaču..
  babe i stariji od 60 godina popust na Lazu Lazarevića..
  ko nema veštačke zube od gradske skupštine bi dobijao na kućnu adresu hands free izbijače zuba o trošku penzionog fonda..
  ko od matoraca želi da se samoubije u svim Beogradskim opštinama bi bile otvorene oglasne table sa listama prioriteta..
  policija bi organizovala u saradnji sa vatrogasnim jedinicama ritualne Harakiri akcije bacanja sa Brankovog mosta uz pismeni saglasak i poslednji ček od penzije……
  bilo bi to predivno vreme za studente,adolescente,odojčad i huligane sasvim sigurno..
  puno zabave i bezbrižne igre..

 4. i sve bi to tako trajalo dok se neko iz Preletačevića nebi setio da je malo osedio i da treba da ide u penziju pa prema stavu 4. statuta o ritualnim kamikazama treba da skoči sa Beograđanke direktno na asfalt u znak odanosti partiji hahahaha

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here